superka įvairius grūdus ir rapsus. Visuomet stengiamės pasiūlyti geriausias grūdų supirkimo kainas. Norėdami pasiekti geriausią rezultatą ir sutrumpinti grūdų kelią nuo pirkėjo iki pardavėjo, prioritetą teikiame grūdų išvežimui iš ūkių sandėlių tiesiai į uostą. Bendradarbiaujame su daugeliu elevatorių, kad ūkininkai, kurie neturi savo sandėlių, užaugintą produkciją galėtų pristatyti kuo arčiau savo ūkių. Grūdus ne tik eksportuojame į užsienį, bet ir aktyviai dirbame su vietiniais perdirbėjais, kurių darbų apimtys nuolat ir tendencingai didėja.
Ekstra klasės kviečiai perkami atsižvelgiant į šiuos reikalavimus:
*Tarp jų: sudygusių kviečių ne daugiau kaip 1%, fuzariozės pažeistų kviečių ne daugiau kaip 1%, kitų varpinių javų grūdų ne daugiau kaip 2%, džiovinant pažeistų kviečių ne daugiau kaip 0,5%.
** Tarp jų: sugedusių grūdų ne daugiau kaip 0,3%, kensksmingų augalų sėklų ne daugiau kaip 0,1%, skalsių ne daugiau kaip 0,05%, kibiojo lipiko ne daugiau kaip 0,1%.
Pastabos:
1) Užkrėtimai aruodiniais kenkėjais neleidžiami;
2) Pristatytų grūdų užskaitomas svoris perskaičiuojamas pagal bazinius rodiklius: drėgmė ne daugiau kaip 14%; šiukšlinės priemaišos ne daugiau kaip 1%.
Pirmos klasės kviečiai perkami atsižvelgiant į šiuos reikalavimus:
* Tarp jų: sudygusių kviečių ne daugiau kaip 1%, fuzariozės pažeistų kviečių ne daugiau kaip 1%, kitų varpinių javų grūdų ne daugiau kaip 2%, džiovinant pažeistų kviečių ne daugiau kaip 0,5%.
** Tarp jų: sugedusių grūdų ne daugiau kaip 0,3%, kensksmingų augalų sėklų ne daugiau kaip 0,1%, skalsių ne daugiau kaip 0,05%, kibiojo lipiko ne daugiau kaip 0,1%.
Pastabos:
1) Užkrėtimai aruodiniais kenkėjais neleidžiami;
2) Pristatytų grūdų užskaitomas svoris perskaičiuojamas pagal bazinius rodiklius: drėgmė ne daugiau kaip 14%; šiukšlinės priemaišos ne daugiau kaip 1%.
Antros klasės kviečiai perkami atsižvelgiant į šiuos reikalavimus:
* Tarp jų: sudygusių kviečių ne daugiau kaip 1%, fuzariozės pažeistų kviečių ne daugiau kaip 1%, kitų varpinių javų grūdų ne daugiau kaip 3%, džiovinant pažeistų kviečių ne daugiau kaip 0,5%.
** Tarp jų: sugedusių grūdų ne daugiau kaip 0,3%, kensksmingų augalų sėklų ne daugiau kaip 0,1%, skalsių ne daugiau kaip 0,05%, kibiojo lipiko ne daugiau kaip 0,1%.
Pastabos:
1) Užkrėtimai aruodiniais kenkėjais neleidžiami;
2) Pristatytų grūdų užskaitomas svoris perskaičiuojamas pagal bazinius rodiklius: drėgmė ne daugiau kaip 14%; šiukšlinės priemaišos ne daugiau kaip 1%.
Trečios klasės kviečiai perkami atsižvelgiant į šiuos reikalavimus:
* Tarp jų: sudygusių kviečių ne daugiau kaip 2%, fuzariozės pažeistų kviečių ne daugiau kaip 1%, kitų varpinių javų grūdų ne daugiau kaip 4%, džiovinant pažeistų kviečių ne daugiau kaip 1%.
** Tarp jų: sugedusių grūdų ne daugiau kaip 0,5%, kensksmingų augalų sėklų ne daugiau kaip 0,1%, skalsių ne daugiau kaip 0,05%, kibiojo lipiko ne daugiau kaip 0,1%; kūlėtų kviečių ne daugiau kaip 0,05%.
Pastabos:
1) Užkrėtimai aruodiniais kenkėjais neleidžiami;
2) Pristatytų grūdų užskaitomas svoris perskaičiuojamas pagal bazinius rodiklius: drėgmė ne daugiau kaip 14%; šiukšlinės priemaišos ne daugiau kaip 1%.%.
Ketvirtos klasės kviečiai perkami atsižvelgiant į šiuos reikalavimus:
* Tarp jų: sudygusių kviečių ne daugiau kaip 5%, fuzariozės pažeistų kviečių ne daugiau kaip 1%, kitų varpinių javų grūdų ne daugiau kaip 15%, džiovinant pažeistų kviečių ne daugiau kaip 4%.
** Tarp jų: sugedusių grūdų ne daugiau kaip 1%, kensksmingų augalų sėklų ne daugiau kaip 0,1%, skalsių ne daugiau kaip 0,05%, kibiojo lipiko ne daugiau kaip 0,1%; kūlėtų kviečių ne daugiau kaip 0,05%.
Pastabos:
1) Užkrėtimai aruodiniais kenkėjais neleidžiami;
2) Pristatytų grūdų užskaitomas svoris perskaičiuojamas pagal bazinius rodiklius: drėgmė ne daugiau kaip 14%; šiukšlinės priemaišos ne daugiau kaip 1%.
Pašariniai miežiai perkami atsižvelgiant į šiuos reikalavimus:
* Tarp jų: sudygusių miežių ne daugiau kaip 5%, fuzariozės pažeistų miežių ne daugiau kaip 1%, kitų varpinių javų grūdų ne daugiau kaip 15%, džiovinant pažeistų miežių ne daugiau kaip 7%.
** Tarp jų: sugedusių grūdų ne daugiau kaip 1%, kensksmingų augalų sėklų ne daugiau kaip 0,1%, skalsių ne daugiau kaip 0,05%, kibiojo lipiko ne daugiau kaip 0,1%; kūlėtų miežių ne daugiau kaip 0,05%.
Pastabos:
1) Užkrėtimai aruodiniais kenkėjais neleidžiami;
2) Pristatytų grūdų užskaitomas svoris perskaičiuojamas pagal bazinius rodiklius: drėgmė ne daugiau kaip 14%; šiukšlinės priemaišos ne daugiau kaip 1%.
Salykliniai miežiai perkami atsižvelgiant į šiuos reikalavimus*:
*Kiti reikalavimai pagal technines priėmimo sąlygas.
Pastabos:
1) Užkrėtimai aruodiniais kenkėjais neleidžiami;
2) Pristatytų grūdų užskaitomas svoris perskaičiuojamas pagal bazinius rodiklius: drėgmė ne daugiau kaip 14%; šiukšlinės priemaišos ne daugiau kaip 1%.
Pirmos klasės rugiai perkami atsižvelgiant į šiuos reikalavimus:
* Tarp jų: sudygusių rugių ne daugiau kaip 1%, fuzariozės pažeistų rugių ne daugiau kaip 1%, kitų varpinių javų grūdų ne daugiau kaip 2%, džiovinant pažeistų rugių ne daugiau kaip 0,5%.
** Tarp jų: sugedusių grūdų ne daugiau kaip 0,1%, kensksmingų augalų sėklų ne daugiau kaip 0,1%, skalsių ne daugiau kaip 0,05%, kibiojo lipiko ne daugiau kaip 0,1%.
Pastabos:
1) Užkrėtimai aruodiniais kenkėjais neleidžiami;
2) Pristatytų grūdų užskaitomas svoris perskaičiuojamas pagal bazinius rodiklius: drėgmė ne daugiau kaip 14%; šiukšlinės priemaišos ne daugiau kaip 1%.
Antros klasės rugiai perkami atsižvelgiant į šiuos reikalavimus:
* Tarp jų: sudygusių rugių ne daugiau kaip 5%, fuzariozės pažeistų rugių ne daugiau kaip 1%, kitų varpinių javų grūdų ne daugiau kaip 15%, džiovinant pažeistų rugių ne daugiau kaip 5%.
** Tarp jų: sugedusių grūdų ne daugiau kaip 1%, kensksmingų augalų sėklų ne daugiau kaip 0,1%, skalsių ne daugiau kaip 0,05%, kibiojo lipiko ne daugiau kaip 0,1%, kūlėtų rugių ne daugiau kaip 0,05%.
Pastabos:
1) Užkrėtimai aruodiniais kenkėjais neleidžiami;
2) Pristatytų grūdų užskaitomas svoris perskaičiuojamas pagal bazinius rodiklius: drėgmė ne daugiau kaip 14%; šiukšlinės priemaišos ne daugiau kaip 1%.
Kvietrugiai perkami atsižvelgiant į šiuos reikalavimus:
* Tarp jų: sudygusių kvietrugių ne daugiau kaip 5%, fuzariozės pažeistų kvietrugių ne daugiau kaip 1%, kitų varpinių javų grūdų ne daugiau kaip 15%, džiovinant pažeistų kvietrugių ne daugiau kaip 5%.
** Tarp jų: sugedusių grūdų ne daugiau kaip 1%, kensksmingų augalų sėklų ne daugiau kaip 0,1%, skalsių ne daugiau kaip 0,05%, kibiojo lipiko ne daugiau kaip 0,1%; kūlėtų kvietrugių ne daugiau kaip 0,05%.
Pastabos:
1) Užkrėtimai aruodiniais kenkėjais neleidžiami;
2) Pristatytų grūdų užskaitomas svoris perskaičiuojamas pagal bazinius rodiklius: drėgmė ne daugiau kaip 14%; šiukšlinės priemaišos ne daugiau kaip 1%.
Avižos perkamos atsižvelgiant į šiuos reikalavimus:
*Tarp jų: sudygusių avižų ne daugiau kaip 5%, fuzariozės pažeistų avižų ne daugiau kaip 1%, kitų varpinių javų grūdų ne daugiau kaip 15%, džiovinant pažeistų avižų ne daugiau kaip 7%.
** Tarp jų: sugedusių grūdų ne daugiau kaip 1%, kensksmingų augalų sėklų ne daugiau kaip 0,1%, skalsių ne daugiau kaip 0,05%, kibiojo lipiko ne daugiau kaip 0,1%; kūlėtų avižų ne daugiau kaip 0,05%.
Pastabos:
1) Užkrėtimai aruodiniais kenkėjais neleidžiami;
2) Pristatytų grūdų užskaitomas svoris perskaičiuojamas pagal bazinius rodiklius: drėgmė ne daugiau kaip 14%; šiukšlinės priemaišos ne daugiau kaip 1%.
Žirniai perkami atsižvelgiant į šiuos reikalavimus:
* Tarp jų: sudygusių žirnių ne daugiau kaip 5%, fuzariozės pažeistų žirnių ne daugiau kaip 1%, kenkėjų pažeistų žirnių ne daugiau kaip 4%, sugedusių žirnių ne daugiau kaip 2%.
** Tarp jų: kenksmingų augalų sėklų ne daugiau kaip 0,2%, mineralinių priemaišų ne daugiau kaip 2%.
Pastabos:
1) Užkrėtimai aruodiniais kenkėjais neleidžiami;
2) Pristatytų grūdų užskaitomas svoris perskaičiuojamas pagal bazinius rodiklius: drėgmė ne daugiau kaip 14%; šiukšlinės priemaišos ne daugiau kaip 1%.
Rapsai perkami atsižvelgiant į šiuos reikalavimus:
Pastabos:
1) Užkrėtimai aruodiniais kenkėjais neleidžiami;
2) Pristatytų grūdų užskaitomas svoris perskaičiuojamas pagal bazinius rodiklius: drėgmė ne daugiau kaip 14%; šiukšlinės priemaišos ne daugiau kaip 1%.
Pupos perkamos atsižvelgiant į šiuos reikalavimus*:
Priemaišos ne daugiau kaip 1.0 %
Drėgmė ne daugiau kaip 15.0%
Pažeistos, taip pat kenkėjų ne daugiau kaip 3.0%
Taškuotos (margos) ne daugiau kaip 4.0%
Skilusios ir Skaldytos ne daugiau kaip 5.0%
Juodos pupos ne daugiau kaip 0.5%
Pupos perkamos atsižvelgiant į šiuos reikalavimus*:
Priemaišos ne daugiau kaip 1.0 %
Drėgmė ne daugiau kaip 15.0%
Pažeistos, taip pat kenkėjų ne daugiau kaip 8.0%
Taškuotos (margos) ne daugiau kaip 8.0%
Skilusios ir Skaldytos ne daugiau kaip 8.0%
Juodos pupos ne daugiau kaip 0.5%
Pupos perkamos atsižvelgiant į šiuos reikalavimus*:
Priemaišos ne daugiau kaip 2.0%
Drėgmė ne daugiau kaip 15.0%
Skilusios ir skaldytos ne daugiau kaip 15.0%
Pirkimų vadybininkas | Buhalterė |
Karolis Artūras Rimkevičius |
Monika Karpavičiūtė |
Kontaktinis tel. Nr. +37061116460 | Kontaktinis tel. Nr. +37067211304 |
El.paštas: vadyba@agrobosas.lt | El.Paštas: ofisas@agrobosas.lt |
Direktoriaus pavaduotoja | Logistikos vadybininkas |
______________________ |
______________________ |
Kontaktinis tel. Nr. ______________________ | Kontaktinis tel. Nr.______________________ |
El.paštas: ______________________ | El.Paštas: ______________________ |